Het prachtige vakantiehuis

Welkom in ons appartement De Boschrand, prachtig gelegen aan de rand van boswachterij Odoorn. Vanuit het appartement kijk je links naar het bos en daarnaast anderhalve kilometer over de landerijen. Als je laat opblijft of vroeg wakker, dan heb je goede kans reeën te spotten. Sowieso is er een enorme verscheidenheid aan vogels te zien; van buizend tot huismus en alles er tussenin. Het appartement is gelegen aan de achterzijde van ons erf en te bereiken via een aparte oprit met parkeerplaats voor auto en trailer. Het hele terrein is omheind en afgesloten.

Het appartement kan gehuurd worden met stalling voor paarden. Vanuit het woongedeelte van het appartement kijk je via en glasplaat in de vloer zo in de stal. Uiteraard ben je ook van harte welkom zonder paard. Kom je op de motor dan kan deze uiteraard ook onder dak gestald worden. Voor fietsen is een afgesloten berging beschikbaar.
Achter het appartement is het park-achtig ingericht, met een wadi en een plek waar je ’s avonds een kampvuur kunt maken.

Op ons erf is het een gezellige beestenboel. Naast onze eigen paarden, zijn er konijnen, kippen, een kat en onze drie honden. De honden lopen soms los over het erf, maken af en toe wat lawaai, maar zijn erg vriendelijk.

Tarieven

  • Laagseizoen (november t/m maart) €110 per nacht
  • Hoogseizoen (april t/m september) €125 per nacht
  • Schoonmaakkosten €30 per verblijf
  • Stalling €30 per nacht